parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/12/06 - 07:56
  • - تعداد بازدید: 37
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zp6a

سهم تغذیه در مرگ و میر سرطان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: شواهد نشان می دهند که یک سوم بیش از 580 هزار مرگ ناشی از سرطان به تغذیه و شیوه زندگی مانند رژیم ناکافی، عدم فعالیت فیزیکی، مصرف الکل و اضافه وزن و چاقی نسبت داده می شود.

دکتر «محمدرضا اکبری» در گفت و گویی بیان کرد: بیماریهای غیرواگیر خصوصاً بیماریهای ناشی از تغذیه از جمله چاقی، گرسنگی، سرطان، دیابت، قلبی و عروقی و فشار خون سهم بزرگی از مرگ و میر در جهان را به خود اختصاص داده است که کشور ما نیز در این زمینه با مشکلاتی مواجه است.

وی اضافه کرد: کاهش مصرف نمک، قند، و چربی در تولید محصولات غذایی علاوه بر کاهش بیماریهای غیر واگیر، هزینه دارو و درمان مردم را کاهش داده و در نتیجه به بهبود اقتصاد خانواده ها، اقتصاد جامعه و افزایش طول عمر و بهبود کیفیت زندگی می انجامد.

وی به اهمیت نشانگرهای تغذیه رنگی روی بسته های غذایی اشاره و اعلام کرد: درج نشانگر رنگی تغذیه ای(چراغ راهنمای تغذیه ای) گامی موثر به منظور افزایش آگاهی مصرف کننده هاست و امیدواریم مردم با توجه بیشتر به آنچه مصرف می کنند قدمی مهم در الگوی سبک زندگی خود بردارند

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 15585
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید