تشدید نظارت بر واحد های تولید زولبیا و بامیه در استان
در ایام ماه مبارک رمضان نظارت ها بر تولید و عرضه زولبیا و بامیه در 66 کارگاه شیرینی پزی و قنادی سطح استان تشدید می شود.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : در ماه مبارک رمضان اماکن تهیه زولبیا و بامیه به طور مستمر از نظر بهداشت و بهسازی محیط ، بهداشت فردی کارکنان، نحوه پخت، مواد اولیه، افزودنیها و بستهبندی مورد نظارت و بازرسی کارشناسان بهداشت محیط قرار میگیرند.
مهندس« محمودبهنیا »عرضه زولبیا و بامیه توسط افراد دوره گرد را ممنوع اعلام کرد و گفت: تهیه هرگونه زولبیا و بامیه در منازل یا کارگاههای زیر زمینی که بدون اخذ مجوز و با مشکلات بهداشتی فراوان همراه است ،ممنوع می باشد.
عرضه هر کالایی که شناسه وزارت بهداشت را نداشته باشد به صورت فلهای و خارج از محل تولید آن ممنوع است و زولبیا و بامیه عرضه شده در سوپر مارکتها نیز باید در بستهبندی مناسب و پس از اخذ پروانه ساخت و کد بهداشتی عرضه شود و در غیر این صورت در حکم فله خواهد بود و فروش آن ممنوع است.
استفاده از روغن مخصوص سرخکردنی با ظاهر شفاف و بدون تیرگی و رسوب مواد سوخته، به کار بردن تخممرغ سالم با بستهبندی دارای پروانه بهداشتی و مجوز دامپزشکی به دلیل احتمال بالای وجود آلودگیهای میکروبی تخممرغهای ترک خورده، استفاده از افزودنیهای طعمدهنده و رنگدهنده مجاز و ابزار کار بهداشتی در این اماکن ضرورت دارد.