parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1399/03/21 - 09:18
  • - تعداد بازدید: 19
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZXRa

برگزاری کمیته بیماریهای منتقله از راه آب و غذا

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی 

کمیته دانشگاهی بیماریهای منتقله از راه آب و غذا در تاریخ 21.3.99 با حضور جناب آقای آرین معاون محترم اجتماعی استانداری و جناب آقای دکتر دلشاد معاون محترم بهداشتی دانشگاه و مدیران و نمایندگان ادارات کل استان برگزار شد .

در این جلسه معاون محترم بهداشتی در مورد اهمیت بیماریهای منتقله از آب و غذا و راه های پیشگیری از این بیماریها بخصوص التور ، همزمان با فرا رسیدن فصل گرما و شروع مسافرت های تابستانی تاکید کردند . 

وی همچنین نظارت دقیق بر اجرای دستور العمل های بهداشتی جهت پیشگیری از این بیماریها  توسط  دانشگاه تاکید و لزوم همکاری سایر سازمان های درگیر در این خصوص را خواستار شدن .

در ادامه سایر سازمان ها به بیان دیدگاه ها و مشکلات موجود در این خصوص پرداختن و معاون محترم اجتماعی استانداری بر پیگیری مصوبات این جلسه در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان تاکید داشته اند . 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 14590
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید