بازدید از نانوایی های سطح استان
بازدید از نانوایی های سطح استان در پیشگیری از بیماری کرونا
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی :
شهاب عوض نیا کارشناس بهداشت محیط استان بیان نمودند طی بازدیدی که به همراه کارشناسان بهداشت محیط شهرستانها از نانوایی های سطح استان انجام گردید آموزش های در خصوص نحوه گند زدایی کلیه سطوح در نانوایی ، شستشوی مکرر و صحیح دست ها ، رعایت نظافت فردی (استفاده از لباس و کلاه کار تمیز در هنگام کار ، داشتن کارت سلامت و ... )- ارائه اصول بهداشتی هنگام تحویل نان به مشتریان -عدم دخالت فردی که پول را دریافت می کند در فرایند تولید و فروش نان- خود داری از ورود مشتریان به داخل نانوایی
وی فرمودند انتقال ویروس کرونا از طریق مصرف نان امکان پذیر نمی باشد چون مواد غذایی همچون نان که حرارت می بینند جای نگرانی برای انتقال این ویروس وجود ندارد
عوض نیا اذعان کرد تعدادی پوستر و پمفلت آموزشی در خصوص راه های پیشگیری از بیماری کرونا و مراحل 10 گانه نحوه صحیح شستشوی دست ها در اختیار نانوائیان استان قرار گرفت