افت قند خون در روزه دارن با مصرف زیاد قندهای ساده در وعده سحر
افت قند خون در روزه دارن با مصرف زیاد قندهای ساده در وعده سحر
مصرف زیاد قندهای ساده در وعده سحر باعث ترشح زیاد انسولین و افت قند در طول روز می شود .
کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی با بیان این مطلب گفت : در وعده های سحر و افطار به جای مصرف انواع شیرینی ها مثل زولبیا و بامیه که فقط حاوی انرژی و فاقد مواد مغذی ( ویتامین ها و مواد معدنی ) هستند از مواد غذایی طبیعی مثل خرما ، کشمش و انواع میوه استفاده کنید.
« نسرین علیزاده » با اشاره به اینکه مصرف خرما در ماه مبارک رمضان درتنظیم قند خون بسیار مفید است ، افزود : خرما منبع خوبی از مواد مغذی ، قند ، فیبر و پتاسیم است و توصیه می شود در وعده افطار 3 تا 5 عدد خرما مصرف گردد.وی ضعف ، سرگیجه ، خستگی ، عدم تمرکز ، تعریق ، لرزش ، کاهش فعالیت و قدرت جسمانی ، سردرد و تپش قلب از علایم افت قند خون در روزه داران برشمرد .