کارگاه منطقه ای دو روزه مدیریت بهداشت محیط در پیگشیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا در تاریخ 11-10 شهریور برگزار شد.
با توجه به اهمیت بحث نظارت و کنترل بهداشتی آب و غذا بخصوص در فصل گرما کارگاه منطقه ای دو روزه مدیریت بهداشت محیط در پیگشیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا در تاریخ 11-10 شهریور ماه سال جاری با حضور کارشناسان مرکز سلامت محیط و کار و کارشناسان مسئول بهداشت محیط و کارشناسان برنامه آب غذا و آزمایشگاه آب دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و شهرستانهای تابعه استان به تعداد 45 نفر در مجتمع آموزشی رفاهی رویین اسفراین و سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان بجنورد توسط گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه برگزار گردید دراین کارگاه کارشناسان بهداشت محیط با اقدامات قبل ، حین و پس از طغیان و همچنین ارزشیابی اولیه و نهایی و نحوه ارزشیابی اولیه و نهایی و نحوه گزارش دهی کارگروهی آشنا شدند ضمنا کارگاه علمی باز آموزی و یکنواخت سازی روش های آزمون باکتریولوژی آب و فاضلاب بر اساس آخرین دستور العمل های وزارتی در این تاریخ برگزار و آموزش های لازم به مدعوین داده شد.