parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1399/05/05 - 12:57
  • - تعداد بازدید: 18
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZuSa

پرهیز و محدودیت های غذایی در دوران نقاهت COVID-19

تداوم محدودیتها و رژیمهای غذایی ویژه در افرادی که بیماری زمینه ای دارند  مانند دیابت، فشار خون بالا و ... ادامه دارد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی 

نسرین علیزاده مدیر گروه  بهبود تغذیه معاونت بهداشتی استان در خصوص  محدودیت های غذایی در دوران نقاهت COVID-19 گفت : غذاهای سنگین مانند آش گوشت غلیظ، ماکارونی، سوسیس که هضم آن دشوار است . پرهیز شود و غذاهای پرچرب و یا سرخ کرده مانندسالاد الویه ،سیب زمینی سرخ شده، پنیر پیتزا ،انواع کوکو و کتلت محدود گردد 

وی در ادامه توضیح داد : مصرف انواع فست فود و غذاهای آماده فراوری شده محدود شود 

وی  تاکید کرد استفاده از ترشی ها وسرکه که سبب خشکی دستگاه تنفسی و تحریک آن می شود. و همچنین مصرف مصرف نمک و شوری ها و غذاهای کنسروی شور محدود شود .

وی توصیه کرد : مصرف شیر و لبنیات که ایجاد موکوس در دستگاه تنفسی می کند به جز نوع پروبیوتیک  آن. محدود شود . و استفاده از رب گوجه فرنگی، فلفل و انواع سس های تند و سس خردل نیز محدود گردد .

علیزاده گفت مواد شیرین و شیرینی ها، آب میوه های صنعتی، نوشابه های گاز دار، شکر، مربا و قند و همچنین نوشیدنی ها و خوراکی های محرک مانند قهوه چای غلیظ، نسکافه و شکلات تلخ محدود گردد . 

وی تاکید کرد : از مصرف زیاد سیر و زنجبیل اجتناب کنید 

وی توصیه اکید داشت  : استفاده از سبوس در صورت وجود اسهال و همچنین استفاده از روغن هایی مانند زیتون، کلزا ،کنجد و روغن آفتابگردان و... برای سرخ کردن مواد غذایی اجتناب شود . 

علیزاده خاطرنشان کرد : در استفاده از روغن ها و چربی های حیوانی شامل کره ، پیه ، دنبه و غیره ... پرهیز شود . 

وی در پایان توصیه کرد :  تداوم محدودیتها و رژیمهای غذایی ویژه در افرادی که بیماری زمینه ای دارند  مانند دیابت، فشار خون بالا و ... ادامه دارد . 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 14621
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید