parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/02/04 - 08:08
  • - تعداد بازدید: 38
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zunb

جلسه اموزشی نان کامل به همت معاونت بهداشتی 4اردیبهشت ویژه صنف نانوایان و متولیان اجرایی این برنامه برگزار شد

جلسه آموزشی درخصوص  بیان مواردحرفه ای،فنی،بهداشتی پخت نان با آرد کامل در مورخه 1403/02/04درمحل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی با حضور معاون بهداشتی دانشگاه ،کارشناسان گروه تغذیه و سلامت محیط وکارمعاونت بهداشتی،کارشناسان معاونت غذا ودارو،دبیرکمیته سلامت امنیت غذایی دانشگاه،نمایندگان ادارات جهاد کشاورزی،اتحادیه نانوایان وجمعی از متصدیان نانوایی متقاضی پخت نان با آرد کامل برگزار گردید

گفتنیست در این جلسه استفاده از نان کامل توسط معاون بهداشتی دانشگاه،مباحث فنی وبهداشتی مربوط به پخت نان کامل توسط کارشناسان گروه تغذیه و سلامت محیط وکار معاونت بهداشتی وکارشناسان معاونت غذا و دارو برای متصدیان نانوایی ارائه گردید ودرادامه نانوایان حاضردرجلسه نیز به بیان تجربیات خود دراین زمینه پرداختند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 16502
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید