parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1399/01/25 - 12:12
  • - تعداد بازدید: 20
  • - زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZaQa

توصیه های کرونایی برای کودکان

اگر در خانه کودک زیر 5 سال دارید از آن جا که این ویروس جدید است و هنوز دقیقا مشخص نیست که چه تأثیری بر کودکان خواهد گذاشت، لازم است که همانند بزرگسالان از کودکان هم در مقابل ابتلا به این بیماری مراقبت شود

دکتر مریم پور آدینه مدیر گروه سلامت جمعیت ، خانواده و مدارس معاونت بهداشتی استان  در گفتگو با روابط عمومی معاونت بهداشتی گفتاگر در خانه کودک زیر 5 سال دارید از آن جا که این ویروس جدید است و هنوز دقیقا مشخص نیست که چه تأثیری بر کودکان خواهد گذاشت، لازم است که همانند بزرگسالان از کودکان هم در مقابل ابتلا به این بیماری مراقبت شود یا در صورت بروز علائم، دقت شود که به موقع درمان شود. اغلب موارد تایید شده ابتلا به COVID-19 در بزرگسالان رخ داده است. عفونت گزارش شده کودکان هم در کودکان خردسال بوده است. ویروس فقط در موارد نادر کشنده است و تاکنون بیشتر موارد منجر به مرگ در میان افراد مسن تر با بیماری‌های زمینه‌ای دیده شده است. 

وی گفت کودکان می توانند ناقل بیماری باشند

وی در خصوص اقدامات لازم در کودک دارای علائم احتمالی کرونا گفت : رعایت نکات بهداشتی دست‌ها (شستشوی مرتب آن‌ها) و بهداشت تنفسی را ادامه دهید و واکسیناسیون کودکان خود را به موقع انجام دهید تا کودک‌تان درمقابل سایر ویروس‌ها و باکتری‌های بیماری‌ زا در امان باشد. 

دکتر پور آدینه در خصوص تفاوت علائم بالینی کودکان با بزرگسالان گفت :در گزارش های محدود از ابتلا کودکان به COVID-19 در چین، علائم شبه سرماخوردگی مانند تب، آبریزش بینی و سرفه را گزارش کرده اند. علائم گوارشی مانند اسهال و استفراغ حداقل در یک کودک مبتلا به COVID-19 گزارش شده است. این گزارش های محدود نشان می دهد كه كودكان مبتلای تأیید شده اغلب علائم خفیفی نشان داده اند و عوارض شدید (سندرم ARDS و شوك سپتیك) از موارد نادر هستند.

وی گفت : در زمان ابتلای سایر اعضای خانواده به بیماری اگر شما یا کودکتان تب، سرفه یا تنگی نفس دارید از همان ابتدای بروزعلائم از پزشک کمک بخواهید. اگر به مناطقی که COVD-19  در آنجا گزارش شده سفر کرده‌اید یا اگر در تماس با فردی بوده‌اید که به‌ تازگی به یکی از چنین مناطقی سفر کرده و علائم تنفسی دارد با پزشک خود یا با کارکنان بهداشتی تماس بگیرید و با آنها مشورت کنید. 

وی در خصوص شرایط عدم حضور کودک در مدرسه و ماندن وی در خانه گفت : اگر کودک علائم بیماری دارد، از پزشک کمک بخواهید و به دستوراتی که پزشک یا کارکنان بهداشتی می‌دهد، عمل کنید. در صورتی که نیاز به بستری نداشت، در خانه به خوبی از وی مراقبت کنید و به اماکن عمومی نروید تا بیماری به دیگران سرایت نکند حتما به اطلاعیه ها و بخشنامه‌های صادره از مراجع معتبر و ذیصلاح توجه کرده و آنها را پیگیری نمایید.به کودک آموزش دهید دستهایش را خوب بشوید و نکات بهداشتی را همیشه رعایت کند از جمله:دهان خود را به هنگام عطسه یا سرفه با دستمال یا آرنج خم شده بپوشاند و سپس دستمال مصرف شده را داخل سطل دربسته بیندازد، چشم‌ ها، دهان یا بینی را در صورتی که دست‌ها کاملاً شسته نشده‌اند، لمس نکند

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 14488
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید