parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1394/04/01 - 07:49
  • - تعداد بازدید: 16
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zsva

تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی دراستان

 

طرح تشدید نظارت بر بهداشت محیط مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در طول ماه مبارک رمضان توسط کارشناسان بهداشت محیط در 2 شیفت کاری صبح و بعدظهر اجرا می شود.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : هم زمان با ماه مبارک رمضان برخی از فعالیت های خاص از جمله تهیه و فروش زولبیا، بامیه، آش، حلیم و هم چنین برگزاری مجالس افطاری و مراسم احیاء شب های قدر در مساجد و اماکن مذهبی آغاز می شود.

مهندس  محمود بهنیا  در ادامه افزود : از این رو نظارت، کنترل و بازرسی بهداشتی مراکز و اماکن به منظور جلوگیری از بروز و شیوع بیماری های مرتبط با غذا و آب از اهمیت بالایی برخوردار است.این طرح با هدف پیشگیری از بروز بیماری های ناشی از عرضه زولبیا، بامیه و شیرینی های سنتی غیر بهداشتی و خرما به صورت فله ای و روباز و یا در بسته بندی های غیر مجاز از قبیل جعبه های غیر بهداشتی و غیر استاندارد و کیسه های بازیافتی اجرایی می شود.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 13707
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید