parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1394/02/06 - 07:20
  • - تعداد بازدید: 17
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z9va

برگزاری کارگاه آموزشی ایمنی غذا از مزرعه تا سفره در تالار شهید ماژانی فرمانداری بجنورد در مورخه 5اردیبهشت ماه

 جلسه آموزشی جهت اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان ، روئسای مراکزبهداشت شهرستان ها ، مدیران شبکه های بهداشت و درمان، کارشناسان تغذیه ، بهداشت خانواده وآموزش سلامت در شهرستان ها و اعضای کارگروه ادارات کل درمورخه 5اردیبهشت ماه برگزارشد. در این جلسه امنیت غذایی تعریف و نقش و جایگاه سازمان ها در تامین آن تبیین شد .

 مدرس این جلسه خانم «ربابه شیخ الاسلام» رئیس انجمن تغذیه و حامی سلامت و ازاساتید برجسته تغذیه و بنیان گذاران تغذیه در کشور بودند

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 13689
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید