parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1392/08/05 - 07:06
  • - تعداد بازدید: 19
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zpra

برگزاری جشنواره غذا به مناسبت روز جهانی غذا و هفته ملی سلامت زنان در 29مهر

24مهر روز جهانی غذا ست به همین مناسبت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی جشنواره غذای سالم با محوریت  تهیه غذاهای حاوی لبنات، فیبرها و ماهی در مورخه 29 مهر ماه 1392 در محل خانه فرهنگ شهرداری  برگزار نمود . در این جشنواره که 30نوع غذا به نمایش گذاشته شد . آشنایی با اصول صحیح تغذیه، از طریق توزیع پمفلت ها و بروشورهای مختلف و ترویج استفاده از مواد غذایی با ارزش و مفید نیز در حاشیه از اهداف اساسی این جشنواره به شمار می رفت . در انتها به شرکت کنندگان  جوایزی اهدا شد.

 

(( تغذیه صحیح در پیشگیری و کنترل عوامل خطر بیماری های قلبی ـ عروقی و سرطان ها تاثیر به سزایی دارد که با مصرف غذاهای کم نمک،کم کالری و کم چربی و تعادل و تنوع در مواد غذایی و مصرف میوه و سبزی در روز امکان پذیر است. ))

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 13476
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید