اختتامیه دومین جشنواره سفیران سلامت خراسان شمالی برگزار شد
به گزارش پایگاه خبری وب دا، معاون اجتماعی دانشگاه در این مراسم گفت : هماهنگی و همکاری بین بخشی در زمینه سلامت یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی است که همگی به عنوان شهروند و بر اساس نظام خودمراقبتی باید در این زمینه تلاش کنیم.
دکتر «محسن شهریاری» افزود : با آموزش دانش آموزان در مدارس که 20 درصد جمعیت جامعه را تشکیل می دهند و در قالب برنامه سفیران سلامت می توان سهم بزرگی در ارتقای سطح سلامت داشت .
وی مراقبت های روزانه، هفتگی و طرح های ارائه شده مشترک از سوی وزارت بهداشت و آموزش و پرورش نظیر مکمل یاری و .... را در حفظ و ایجاد سلامتی آینده مفید و موثر دانست و اظهار داشت : دانشگاه علوم پزشکی در بحث سلامت جامعه و حیطه بهداشت و درمان فقط می تواند 25 درصد موارد را بر عهده داشته باشد و بقیه موارد به عهده خود مردم و نهادهای مرتبط است.
وی با اشاره به شعار «هر ایرانی، یک مراقب سلامت»، خاطرنشان کرد : وجود سفیر سلامت در هر خانواده لازم است و بهره مندی از آموزش های مناسب می تواند آینده ای روشن و سرشار از سلامتی را برای افراد و جوامع رقم بزند.
دکتر «حاتمی» رئیس آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز گفت : دانش آموزانی که به عنوان مروجان سلامت در مدارس فعالیت می کنند، جایگاهی ویژه دارند .
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در این مراسم از وجود 23 هزار و 400 سفیر سلامت در استان خبر داد و عنوان کرد : امسال 7هزار و 700 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که این آمار نسبت به استان های با جمعیت بالاتر بسیار خوب و رضایت بخش بوده است.
دکتر «لنگری» با بیان این که، سفیران سلامت مسئولیت انتقال آموزه های خود به همسالان و دیگران را دارند، گفت : انتظار داریم سفیران سلامت آموخته های خود را به والدین و خانواده ها نیز انتقال دهند.
وی ضمن تقدیر از همکاری صمیمانه دانشگاه علوم پزشکی اظهار داشت : آموزش به همسالان، آموزش بهداشت فردی، بهداشت غذایی، پیروی از سبک زندگی سالم و ... جزو وظایف سفیران سلامت است و دانش آموزان با این روش مدیریت سلامت را تمرین می کنند و آن را ارتقا می بخشند .
شایان ذکر است، در پایان مراسم از برگزیدگان و منتخبین نمونه استانی و کشوری سفیران سلامت تقدیر شد.