parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1396/11/01 - 00:00
  • - تعداد بازدید: 18
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZCAa

تغذیه ناسالم اولین عامل در بروز بیماری های غیر واگیر است

به گزارش « وب دا » مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : 70 درصد علل مرگ و میر در کشور مربوط به بیماری های غیر واگیر از جمله بیماری های قلبی ، عروقی ، و سرطان ها است و تغذیه ناسالم اولین عامل در بروز بیماری های غیر واگیر است.

« نسرین علیزاده » تصریح کرد :  سوء تغذیه تنها به معنای کمبود غذا نیست بلکه گاهی زیاده روی در مصرف غذا و نامناسب بودن الگوی غذایی نیز سوء تغذیه تغبیر می شود.

وی در ادامه افزود : فقط سیر شدن فرد کافی نیست بلکه باید سیری سلولی نیز ایجاد شود که در این میان اهمیت ریزمغذی ها بیش از پیش مورد توجه قرار می گیرد .

این مسئول با اشاره به اینکه بانوان نقش زیادی در سبک صحیح غذا و ذائقه اعضای خانواده دارند ، تاکید کرد : با پیروی از الگوی غذای سالم و رعایت تنوع و تعادل در برنامه غذایی روزانه ( استفاده از نان وغلات ، سبزیها ، میوه ها ، شیر و لبنیات ، گوشت ، تخم مرغ ، حبوبات و مغزها به مقدار متعادل در روز ) و کاهش مصرف قند ، نمک و چربی در پیشگیری از ابتلا به بیماری های غیر واگیر موثر است.

 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 14172
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید