تغذیه ناسالم اولین عامل در بروز بیماری های غیر واگیر است
به گزارش « وب دا » مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : 70 درصد علل مرگ و میر در کشور مربوط به بیماری های غیر واگیر از جمله بیماری های قلبی ، عروقی ، و سرطان ها است و تغذیه ناسالم اولین عامل در بروز بیماری های غیر واگیر است.
« نسرین علیزاده » تصریح کرد : سوء تغذیه تنها به معنای کمبود غذا نیست بلکه گاهی زیاده روی در مصرف غذا و نامناسب بودن الگوی غذایی نیز سوء تغذیه تغبیر می شود.
وی در ادامه افزود : فقط سیر شدن فرد کافی نیست بلکه باید سیری سلولی نیز ایجاد شود که در این میان اهمیت ریزمغذی ها بیش از پیش مورد توجه قرار می گیرد .
این مسئول با اشاره به اینکه بانوان نقش زیادی در سبک صحیح غذا و ذائقه اعضای خانواده دارند ، تاکید کرد : با پیروی از الگوی غذای سالم و رعایت تنوع و تعادل در برنامه غذایی روزانه ( استفاده از نان وغلات ، سبزیها ، میوه ها ، شیر و لبنیات ، گوشت ، تخم مرغ ، حبوبات و مغزها به مقدار متعادل در روز ) و کاهش مصرف قند ، نمک و چربی در پیشگیری از ابتلا به بیماری های غیر واگیر موثر است.