پیام تسلیت معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بمناسبت شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها

سه شنبه ١٤ دی ١٤٠٠ ساعت ١١:١٧ ق.ظ   ( بازدید : 15 نفر )

"فاطمه پاره تن من است "
      پیامبر نور و رحمت (صلی  الله علیه و آله)
ای یگانه یادگار رسول الله  و ای جوانترین شهید مظلوم عترت معصوم ! شهادتت، به "حق" شهادت می دهد و رفتنت، رفته ها را به یادها می آورد.
خفتن زودهنگامت درخاک ، خفتگان تیره روز را بیدار می کند.
مرقد پنهانت، پنهان ها را آشکار می کند و  گریه هایت، از خنده های ناحق پرده بر می دارد!
فاطمیه، فهرست غم، سند مظلومیت و حقانیت و ادعانامه شیعه است.
در سوگ زهرای اطهر، آسمان دلمان ابری است و هوای چشمانمان بارانی.
فاطمه زهرا (سلام الله علیها )ام ابیها مخزن خوبیها و سرچشمه پاکی ها و اولین سرباز مدافع امام حق و شهید راه دفاع از حریم ولایت آل الله و احیاگر خط ولایت پیشوایان معصوم علیهم السلام  در جریان تاریخ  و چراغِ راه حق و حق جویان و ماندن در صراطِ مستقیمِ کتاب الله است!
مصیبت غمبار و سراسر حزن و اندوه شهادت عصاره هستی و  یگانه یادگار خاتم الانبیاء و  سیده و سرور زنان خلقت را به قلب عالم امکان حضرت صاحب الامر( ارواحنا له الفدا) و نائب بر حقش امام خامنه ای و همه دوستداران و رهروان ولایت آل پیامبر خاتم (صلوات الله علیه و آله و سلم )و بویژه به دانشگاهیان عزیز ،اعم اساتید  گرانقدر ،کارکنان محترم و دانشجویان عزیز تسلیت و تعزیت عرض می کنم .
ان شاءالله با ظهور  فرزند منتقمش ،منجی عالم، حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) انتقام خون همه پاکان و صالحان و در راس آنان ،شهیده بی همتای آل رسول الله (صلوات الله علیه و آله) تسکین دل داغدار و  سوخته همه شیعیان باشد .
در ظلمت شب شهاب را می شستند
 آیینه آفتاب را می شستند