جلسه هم اندیشی با هنرمندان خراسان شمالی در ۶ خرداد ماه برگزار شد

یكشنبه ٦ خرداد ١٤٠٣ ساعت ٠:٠ ق.ظ   ( بازدید : 10 نفر )

جلسه هم اندیشی با هنرمندان خراسان شمالی در ۶ خرداد ماه برگزار شد

در راستای برگزاری نخستین جشنواره هنر و سواد سلامت که میزبانی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می شود، جلسه هم اندیشی با حضور دبیر ومدیر علمی  ومدیر اجرایی جشنواره و هنرمندان استان برگزار شد.
به گزارش وبدا؛ دکتر محدث حکاک در این جلسه محورها و موضوعات جشنواره را تشریح کرد و در بخشی از نشست نظرات هنرمندان برای برگزاری بهتر مطرح شد.
بنابراین گزارش، این جشنواره با هدف جلب مشارکت همه مردم کشورمان خصوصا اهالی هنر و رسانه به مقوله مهم ارتقای سلامت جامعه و افزایش سواد سلامت با بهره‌گیری از ابزار هنر و رسانه در حال برگزاری است و علاقمندان می‌توانند تا 31 خردادماه سال جاری از طریق مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی این جشنواره به نشانی  www.ahlf.nkums.ac.ir  آثار خود را در سامانه جشنواره ثبت کرده و در این جشنواره حوزه سلامت کشور شرکت کنند.