شنبه ٥ خرداد ١٤٠٣ ساعت ١٢:٢٨ ب.ظ   ( بازدید : 34 نفر )

در صورت مشاهده تخلف تبليغات دخانيات در مراكز تهيه وتوزيع موادغذايي يا عرضه آن به افراد زير 18 سال وهمچنين عرضه مواددخاني در مراكز تهيه وتوزيع درمجاورت مدارس (تا شعاع 100 متري مدارس) شكايات خودرا در سامانه شكايات مردمي 190 اطلاع دهند.

از هم استانيهاي عزيز درخواست مي گردد درصورت اعتياد واستعمال مواددخاني به جهت حفظ خانواده وحفاظت از كودكان مقابل آسيبهاي ناشي از مواجهه با دود مواددخاني سيگار وقليان نسبت به ترك آن اقدام نموده ودر اين راستا جهت دريافت مشاوره براي ترك دخانيات به كارشناسان بهداشت روان شاغل در مراكز خدمات جامع سلامت شهرستان مراجعه نمايند ،ضمنا" در صورت مشاهده تخلف تبليغات دخانيات در مراكز تهيه وتوزيع موادغذايي يا عرضه آن به افراد زير 18 سال  وهمچنين عرضه مواددخاني در مراكز تهيه وتوزيع درمجاورت مدارس (تا شعاع 100 متري مدارس) شكايات خودرا در سامانه شكايات مردمي 190 اطلاع دهند.