عزم ملی برای دسترسی عادلانه به خدمات سلامت

نمایشگاه بسیج سلامت جامعه پزشکی گیفان

شنبه ١٤ دی ١٣٩٨ ساعت ٠:٠ ق.ظ   ( بازدید : 15 نفر )

حضور معاونت بهداشتی در نمایشگاه بسیج سلامت جامعه پزشکی گیفان

نمایشگاه بسیج جامعه پزشکی خراسان شمالی در مورخه 12و13دیماه در محل دهستان گیفان همراه با کارگاه های آموزشی سلامت غذا و دارو – سبک زندگی سالم- خود امدادی- بهداشت دهان و دندان- آسیب های اجتماعی-مبانی حقوقی- مشاوره کشاورزی و باغبانی برگزار گردید .

این نمایشگاه در حوزه بهداشت در زمینه تغذیه ،سلامت روان، بهداشت دهان ودندان ،سلامت خانواده، مبارزه با بیماریها ارائه خدمت نمودند.

مشاوره تغذیه- آموزش های فردی در زمینه بهبود تغذیه- کنترل قد و وزن - تست قند خون ناشتا -آموزش تغذیه سالم - بیماری ها - بهداشت دهان و دندان -کنترل بیماری های غیر واگیر، توسط کارشناسان استانی و شهرستان بجنورد ارائه نمودند.

این نمایشگاه در نوبت صبح و عصر روز پنجشنبه و صبح تا ظهر روز جمعه ارائه خدمات را انجام دادند.

غرفه بهداشت دهان دندان در روز 5 شنبه در دو نوبت صبح و عصر برای کودکان 6الی 14سال توسط دو دندانپرشک خدمات فیشور سیلات و کشیدن دندان به صورت رایگان ارائه نمودند . روز دوم بهداشتکاردهان و دندان فیشور سیلانت جهت کودکان را انجام دادند .