عزم ملی برای دسترسی عادلانه به خدمات سلامت

مصاحبه دکتر افشین دلشاد به مناسبت هفته سلامت روان 18-24 مهر ماه

دوشنبه ٢٢ مهر ١٣٩٨ ساعت ٩:٣٣ ق.ظ   ( بازدید : 61 نفر )

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در 6 ماهه نخست سال، به 12 هزار و 884 نفر از مراجعین در سه شهرستان دارای روانشناس شامل بجنورد، شیروان و مانه و سملقان خدمات سلامت روان ارائه شده است.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا، دکتر افشین دلشاد اظهار کرد: در بجنورد با موضوع آموزش فرزند پروری به یکهزار و 985 نفر، در حوزه پیشگیری از اعتیاد به یکهزار و 191 نفر، و در حوزه مهارت های زندگی به سه هزار و 9 نفر آموزش های لازم ارائه شده است.

وی ادامه داد: در شیروان در حوزه آموزش فرزند پروری به یکهزار و 878 نفر، در حوزه پیشگیری از اعتیاد به 528 نفر، و در حوزه مهارت‌های زندگی به دو هزار و 527 نفر آموزش های سلامت روان ارائه شده است.

دکتر دلشاد آموزش های ارائه شده در مانه و سملقان در حوزه فرزند پروری را 359 نفر، در حوزه پیشگیری از اعتیاد به 502 نفر، و در حوزه مهارت های زندگی به 805 نفر ذکر کرد.

وی گفت: هجدهم لغایت بیست و چهارم مهرماه هفته سلامت نامگذاری شده و شعار این هفته با عنوان ارتقاء سلامت روان، جامعه با نشاط انتخاب شده است.