عزم ملی برای دسترسی عادلانه به خدمات سلامت

اعلام پژوهشگران برتر استاني دانشگاه علوم پزشكي خراسان شمالي در آيين اختتاميه هفته پژوهش و فناوري استان

یكشنبه ٢ دی ١٣٩٧ ساعت ١١:١٨ ق.ظ   ( بازدید : 84 نفر )

به گزارش پايگاه خبري وبدا، مدير توسعه پژوهش و ارزيابي تحقيقات  دانشگاه با اعلام اين خبر گفت: در بين اعضاي هيئت علمي دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي در حيطه علوم پزشكي، دكتر "زكيه كشاورزي" به عنوان  پژوهشگر برتر استاني معرفي شد.
مهندس يونسي هروي عنوان كرد: در حيطه كاركنان دستگاه هاي اجرايي، مهندس "اسماعيل حاتمي" در حيطه علوم پزشكي (معاونت بهداشتی) و  ومهندس "پيمان فيضي "در حيطه علوم پايه  به عنوان پژوهشگران كارمند برتر استان معرفي شدند.
وي تصريح كرد: در بخش دانشجويي ، مرتضي بهنام فر در مقطع دكتراي حرفه اي ، سيد عاطفه حسيني در مقطع كارشناسي ارشد و سيد حسن طيبي در مقطع كارشناسي عنوان دانشجويان پژوهشگر برتر استان را از دانشگاه علوم پزشكي از آن خود كردند.

داوطلبان سلامت (۴۷۰۸ بازدید)